offtospain.blogg.se

2014-10-29
00:40:09

¡Que día!

Vilken dag! Jag jobbade i köket med Happy och lite senare anslöt sig även en tjej som heter Elena och Amelia. Som vanligt hade Happy musik på hög volym och vi dansade och sjöng med, superkul! Vi gjorde äppeljuice så det var en väldans skalande och vi gjorde själva juicen med den största stavmixer jag sett! I köket fick vi även besök av några av barnen, däribland min favoritkille David, 2 år gammal, som efter en tango med mig och lite fika motvilligt fick lämna köket och återvända till the daycare.

Innan lunch hade vi spanskalektion med Lucia och efteråt höll jag i en engelskalektion. Varje engelskalektion är svår i och med spanskan men samtidigt så himla kul och jag lär mig någonting varje dag! Flera av mina elever är verkligen motiverade till att lära sig engelska och det är så kul att få en chans att hjälpa dem en bit på vägen!

Under eftermiddagen träffade jag en nyfunnen vän här i Granada, utmanande men roligt att bara prata spanska. Det är så roligt här i Spanien, för väntar man på bussen så börjar man prata med folk, jag stod och väntade i säkert en halvtimme med en kille som visade sig skulle ta samma buss. Jag som är något översocial tycker att det är riktigt roligt och spännande med nya människor, så the spanish way passar mig utmärkt!  Han hade så himla mycket att berätta och fortsatte verkligen motivera mig till att lära mig spanska! Min hjärna är just nu smashed potatoes som jag brukar säga, går även att översätta till helt slut och en blandning av tre språk! Har varit en spännande dag, nu är dock sängen lockande!